MAN показав нове покоління міських автобусів

Компанія MAN Truck & Bus представила принципово нове покоління моделі Lion’s City

При створенні новинки компанія прагнула максимально зменшити «вартість життєвого циклу», так як зараз виробники пасажирських машин часто укладають контракти на весь термін служби техніки, здійснюючи сервісну підтримку аж до списання автобуса.

Зокрема, у новітнього Lion’s City кузов виконаний з окремих сегментів, щоб машину було простіше і дешевше відновлювати після аварій. Ще одна гордість компанії – перехід на енергозберігаючі технології: і зовнішня оптика, і внутрішнє освітлення виконані на основі економічних і довговічних світлодіодів.

Крім того, було повністю перекомпонувати робоче місце водія (творці обіцяють куди більш досконалу ергономіку), впроваджена нова панель приладів, а також збільшена висота бічних вікон – в пасажирському салоні днем ​​буде помітно світліше. Інші подробиці розкриють на прийдешньому Міжнародному салоні автобусів Busworld Kortrijk 2017.

Цікаво, що водійське місце може бути відокремлене від пасажирського салону або суцільною перегородкою, або невисоким бар’єром – фінальне рішення залежить від замовника. До речі, поставки останнім почнуться навесні наступного року, оскільки екслуатаційне випробування MAN Lion’s City тільки стартують цієї осені.


Не пропустіть