Складено рейтинг найбільш практичних автомобілів 2017 року

Фахівці американського автомобільного motor1 склали рейтинг найбільш практичних автомобілів різних сегментів ринку. Відзначається, що всі представлені в рейтингу моделі дебютували на світовому автомобільному ринку в 2017 році.

У класі компактних автомобілів найбільш практичною моделлю став Subaru Impreza в кузові хетчбек, який відрізняється низькою витратою палива і просторим для своїх габаритів салоном. Кращим середньорозмірним автомобілем став японський Toyota Prius V, який завдяки гібридному мотору є економічним і практичним рішенням.

У сегменті автомобілів середнього цінового класу переможцем став Volvo V60, який експерти визнали практичним через просторого салону і широкому набору систем безпеки.Найбільш практичним повнорозмірним седаном став Toyota Avalon Hybrid, який відрізняється просторим багажним відсіком і якісною обробкою салону.

Що стосується сегмента розкішних повнорозмірних автомобілів, то тут лідером по практичності був названий Lincoln Continental, який поставляється з цілим рядом сервісів і навіть особистим водієм, доступним за додаткову плату.

У сегменті компактних кросоверів лідером став Toyota RAV4, а в класі розкішних «паркетників» найпрактичнішим названий Lexus NX 300h. Кращим середньорозмірним позашляховиком став Toyota Highlander, а лідерство в лінійці мінівенів дісталося Chrysler Pacifica. Найбільш практичним і надійним пікапом став Honda Ridgeline.


Не пропустіть