У Києві з’явився ЗАЗ Ланос з незвичайним кузовом (Фото)

Чого тільки не побачиш на вітчизняних дорогах – навіть такий народний автомобіль як ЗАЗ Lanos з відкритим ззаду кузовом, пише autocentre.ua.

Довгий час в модельному ряду ЗАЗ комерційні автомобілі називалися Pick-up – будь-то Таврія або Ланос, хоча мали закритий ззаду кузов. Вантажна Таврія, правда, спочатку пропонувалася з відкритою платформою ззаду, хоча потім її оснастили склопластиковою надбудовою.

Правда, останню, якщо дуже треба, можна було зняти в умовах гаража за 2 – 3 години. Що ж стосується Lanos Pick-up (машина називається Lanos Cargo), то з нього класичний пікап ніяк не виходило зробити.

І ось один умілець вирішив своїми силами зрізати надбудову на Lanos Pick-up. Загалом вийшов класичний пікап, якщо не вважати високо розміщені задні ліхтарі. Для підвищення жорсткості такого ось кузова було вирішено з’єднати плафони сталевим прутом. Вантажний відсік ззаду і зверху накрили товстими листами ДСП. Імпровізований Lanos пікап виглядає ще більш кумедно з встановленим на даху кабіни газовим балоном.


Не пропустіть