Священик викрав чотири авто і здав їх на металобрухт

У російській Самарі у поліцію надійшло повідомлення про викрадення чотирьох авто. За словами заявника, викрали дві машини ВАЗ-21104, а також ВАЗ-21124 і ВАЗ-21101. Всі автомобілі викрали з території храму, пише expres.ua.

Як з’ясували поліцейські, 47-річному заявнику автомобілі залишили на відповідальне зберігання. Він, в свою чергу, домовився зі знайомим з приводу паркувальних місць. Однак в кінці травня в зазначеному місці машин чоловік не виявив. Самостійні пошуки не дали результатів, знайомий свою причетність до зникнення легковиків повністю заперечував. Тоді чоловік звернувся за допомогою в поліцію.

За зовнішніми ознаками крадіжки було порушено кримінальну справу. Оперативники змогли знайти деталі розукомплектованих викрадених машин. Виявилося, що до зникнення автомобілів був причетний той, кому неофіційно було довірено їх зберігання. 57-річний знайомий потерпілого, священослужитель за допомогою евакуатора перевіз автомобілі в пункти прийому металобрухту і здав їх. Виручені від продажу гроші витратив на власні потреби.


Не пропустіть