Cadillac замінить три моделі одним седаном

Компанія Cadillac переглянула свою продуктову стратегію і має намір скоротити число седанів в своїй модельній лінійці через падіння інтересу до них в Північній Америці. Про це заявив президент Cadillac Йохан де Найсон.

Cadiilac залишиться одразу трьох седанів – ATS , CTS і XTS, їх замінить одна модель, прийдешній седан CT5. «Ми змінюємо баланс свого портфоліо і це означає кінець для ATS, CTS і XTS. Моделі не будуть зняті з виробництва відразу, але ми не будемо готувати їм заміну в кінці їх життєвого циклу в 2019 році», – заявив де Найсон в інтерв’ю агентству Reuters. За його словами, майбутній CT5 орієнтований на тих, хто підбирає собі седан ціною від 35 до 45 тисяч доларів. Власне, з нижньої позначки в США стартують ціни на Cadillac ATS, а ось цінники CTS і XTS починаються якраз з позначки в суму близько 45 тисяч доларів.

Крім того, глава Cadillac відкинув чутки про те, що компанія готує представницький седан CT8, заявивши, що CT6 залишиться флагманською моделлю в доступному для огляду майбутньому. До нього і CT5 через кілька років повинен приєднатися і компактний седан, який стане прямим конкурентом Mercedes-Benz CLA і Audi A3 Sedan.

На думку де Найсона Cadillac потребує великим кількості кросоверів, інтерес до яких зростає по обидві сторони океану. У найближчому майбутньому під преміальним брендом вийдуть компактний кросовер XT4 і великий кросовер з трьома рядами сидінь, індекс якого поки невідомий.


Не пропустіть