Новий Infiniti QX50 помічений під час тестів (Фото)

У розпорядженні американського видання motor1 виявилися свіжі шпигунські знімки нового Infiniti QX50. Відзначимо, що серійний кросовер багато в чому нагадує прототип, який дебютував на початку поточного року.

У мережі з’явилися фотографії з чергового етапу дорожніх випробувань компактної новинки – Infiniti QX50. Прототип автомобіля тестується в щільній камуфляжній плівці, однак фахівці зуміли розглянути деякі особливості моделі. Так, кросовер отримає фірмову радіаторну решітку і агресивні світлодіодні передні фари. Бічна частина нового Infiniti QX50 відрізняється вигином під ручками дверей, а стійка D отримала форму «блискавки», що надає незвичайну форму задньої частини автомобіля.

Варто відзначити, що папараці змогли відобразити також салон кросовера, в якому в першу чергу слід згадати аналогову приладову панель, що незвично для преміальних моделей. Мультимедійний комплекс має два дисплея: на верхньому відображаються дані системи навігації, а на нижній виводиться інформація про відтвореної музики.


Не пропустіть