Старий Запорожець отримав тюнінг в стилі «Rat Look» (Відео)

Що буде якщо взяти автомобіль ЗАЗ 968М «Запорожець» і надати йому риси тюнінг-напряму «Rat Look Style», пише avtoblog.ua.

Rat Look Style (від англ. Слова rat – щур) – це напрямок тюнінгу, який зародився в далеких 80-х роках в Америці. Штат Каліфорнія.

Ключовою особливістю стилю Rat Look є іржавий кузов автомобіля або стилізація його під такий (зачистка до метала і грунту, вицвіла фарба, наскрізна корозія). Але не дивлячись на кузов, явно нагадує стару іржаву консервну банку, на подібні автомобілі ставляться дорогі “олдскульні” диски, або розварки (більш бюджетний варіант), фарбуватися в білий колір обід гуми, або фліпером. Двигун повністю відновлюється і доводитися до ідеального стану, власне, як і коробка передач, підвіска, днище, а також інші агрегати. Салон залишається на вибір господаря і або реставрується, або змінюється на інший, при цьому стан зазвичай ідеальний. Кузов автомобіля також піддається ремонту, але тільки в тих місцях де це не буде видно, наприклад, в колісних арках, всередині салону, і вдругих важкодоступних погляду місцях. Родзинка Рет Лук стилю – це оманливе враження у оточуючих і якийсь протест проти «гламуру». Побачивши такий автомобіль багато хто скаже: «Так як ця руїна взагалі ще їздить?», І тільки одиниці зрозуміють, скільки насправді власнику потрібно вкласти в автомобіль, щоб зробити з нього «щура» і довести до розуму. Ввести в оману і викликати не підроблені емоції з боку досвідченої публіки. Саме цю мету переслідують більшість власників Rat Look Cars в наші дні.

А що буде якщо взяти автомобіль ЗАЗ 968М «Запорожець» і надати йому риси даного напрямку?! Дивіться самі в відео сюжеті від каналу «Тест-жир» в YouTubeа


Не пропустіть