Aston Martin будує завод для випуску електромобілів

Нещодавно в інтернеті оприлюднили дані, що британське Міністерство оборони передало машинобудівній компанії Aston Martin ангар ВПС, де нині налагодять збірку машин марки. У прес-центрі бренду повідомляють, що новий завод випустить своє перше авто в 2019 році.

Новий завод Aston Martin розташується в містечку Сейнт Атан в будівлі, яке раніше було базою місцевих ВПС. Будівельним партнером марки виступає фірма T Richard Jones, яка вже розпочала будівництво. Цікаво, що ПІДПРИЄМСТВО Aston Martin в Гейдоні теж було колись військовою базою. На завод в Сейнт Атан запросять 750 осіб персоналу, відібраних з більше 3000 заявок. Потрібно сказати, що автозавод Aston Martin випустить в 2019 році перший електромобіль Aston Martin RapidE і позашляховик Aston Martin DBX.

Глава правління Aston Martin Енді Палмер в ході інтерв’ю повідомив, що будівництво виробничої потужності рухається по плану, центральним завданням бренду виступає розробка електричних моделей. Також в містечку розміститься підрозділ, що відповідає за кіберзахист марки.


Не пропустіть