Новий Range Rover Velar презентували в Україні (Фото)

Ціни на новий кросовер стартують від 2 млн.грн, пише auto.ria.com.

Новий Range Rover Velar, який займає в модельному ряду щабель між вже знайомими нам Range Rover Sport і Range Rover Evoque, також зайняв своє місце на ринку України. Кросовер офіційно дебютував і доступний в дилерській мережі.

Новий кросовер Range Rover Velar отримав платформу, яку вперше поєднали з спеціальною пневмопідвіскою. Вона дозволяє збільшувати клірес за бажанням власника до 251 міліметрів. Стандартний показник, при цьому, становить 213 мм. Так максимальна глибина броду, який може подолати Velar НЕ захлинувшись, становить 650 міліметрів. Судячи з усього, при всій своїй красі – це як і раніше істинний позашляховик і гідний представник доброго імені Range Rover.

Ще одним важливим для кросовера нововведенням є мультимедійна система InControl в версії Touch Pro Duо. Вона передбачає наявність двох 10-дюймових сенсорних екранів, які здатні безперебійно працювати навіть в температурі мінус 20 градусів. У компанії пишаються, що аналогів немає в жодного іншого автомобільного бренду.

У нашій країні Range Rover Velar доступний в 9 комплектаціях з трьома дизельними і трьома бензиновими моторами. Базова модифікація оснащується 2,0-літровим бензиновим агрегатом на 250 кінських сил. За таку версію доведеться заплатити 2 045 000 гривен. За повний фарш потрібно віддати 3 960 000 гривен і буде вам 3,0-літровий дизель на 300 коней.


Не пропустіть