BMW анонсувала запуск конвеєра «три в одному»

Баварський концерн має намір налагодити складання автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння, гібридів і електрокарів на одній виробничій лінії.

Про стратегію компанії, яка також передбачає перегляд підходу до організації випуску автомобілів, розповів член правління BMW Олівер Ціпс. Він пояснив, що керівництво марки має намір зробити виробничі процеси більш гнучкими, щоб оперативніше реагувати на попит тієї чи іншої моделі.

«Стратегія майбутнього полягає в інтеграції всіх трансмісій, будь то електричний автомобіль, гібрид або двигун внутрішнього згоряння. Таким чином, ви зможете побачити як на складальному конвеєрі після дизельної моделі зійде повністю електричний автомобіль. На наш погляд, це єдиний спосіб, як можна скоротити витрати і більш гнучко реагувати на запити клієнтів», – зазначив Ціпс.

Точних термінів переходу на нову систему організації складальної лінії топ-менеджер BMW не назвав.

Як припускає Motor1, першопрохідцем на конвеєрі по типу «три в одному» може стати модель BMW X3. Раніше баварський концерн вже підтвердив плани з випуску гібридної і електричної версії популярного кросовера.


Не пропустіть