Volkswagen готує нову версію Passat (Фото)

Німецькі машинобудівники пообіцяли представити в нинішньому році ще один серійний седан, в основу якого взято концептуальний Volkswagen Passat GT. Очікується, що офіційна прем’єра автомобіля відбудеться в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Продажі машини можуть також початися в нинішньому році.

Концептуальний Volkswagen Passat GT є результатом дизайнерського експерименту, проведеного фахівцями німецького автовиробника в американському штаті Теннесі. Автомобіль спеціально створювався для клієнтів в США.

Виробник поки не озвучує подробиці про новинку, але очікується, що седан практично повністю повторить зовнішність свого концептуального варіанту. Передбачається, що у серійного Volkswagen Passat GT залишаться чорні дзеркала, спойлер на кормі, червоні акценти, і навіть набір колісних дисків виробнича версія машини може перейняти у свого прототипу. Передні крісла автомобіля будуть виконані в спортивному стилі.

Силову складову серійний Volkswagen Passat GT також може запозичити у концепту. Це означає, що машина буде приводитися в рух 3,6-літровим агрегатом VR6, продуктивність якого складає 280 кінських сил.


Не пропустіть