Нереально футуристичний автомобіль на базі Chevrolet Aveo (Фото)

Це не макет, а справжня машина, назва якої говорить сама за себе: «позаземний транспортний засіб», пише autonews.ua.

Автором Extra Terrestrial Vehicle (ETV) став інженер-любитель Майк Веттер (Mike Vetter), який сконструював цей шедевр в особистій майстерні у Флориді на базі Chevrolet Aveo.

Майк абсолютно змінив зовнішній вигляд його кузова і додав «крило чайки», надихнувшись моделями Lamborghini, завдяки чому автомобіль придбав неймовірний футуристичний вигляд. Варто відзначити, що в машині відсутнє заднє скло і бічні дзеркала – їх функцію виконує монітор, розташований на передній панелі, куди передається зображення з двох бічних і центральної бортових камер. Немає в ній і склоочисника – на думку винахідника, він зовсім не потрібен в тих краях, де він живе.

Є у ETV і інші особливості – наприклад, дві регульовані підвіски, спеціальні плазмові задні ліхтарі, бездротовий пульт дистанційного керування. До недоліків авто можна віднести лише обмежений простір на задньому сидінні, де може розташуватися тільки дитина.

За словами конструктора, є кілька варіантів придбання такого автомобіля. Наприклад, можна купити обвіс за ціною 10 тис. доларів, куди входять: зовнішній корпус, трубчастий сталевий каркас, скла з матеріалу Lexan та плазмові фари.

З урахуванням необхідних додаткових матеріалів і роботи повна переробка автомобіля обійдеться в 20 тис. доларів.

Якщо ж клієнт захоче відразу отримати повноцінне авто, йому доведеться викласти 40 тис. доларів.


Не пропустіть