Презентовано шкільний автобус, який не має аналогів в Україні

Перевезення дітей на автобусах вимагає особливої ​​уваги, особливо якщо це пасажири з обмеженими фізичними можливостями.

До початку навчального року в Україні ПАТ «Черкаський автобус» виготовив шкільний автобус, який не має аналогів в нашій країні. Презентація автобуса пройшла в Навчально-реабілітаційному центрі I-II ступеня Святого Миколая, смт. Брюховичі, Львівської області, повідомляє ЛІГА.net

Модель ATAMAN D093S4 може перевозити відразу двох пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. Для цього в задній частині салону є спеціальний майданчик для кріплення двох інвалідних колясок. І два спеціальних крісла з відкидними підніжками.

В основному салоні встановлені 16 звичайних сидінь. Всі сидіння оснащені двоточковими ременями безпеки. Поруч з водієм є ще два крісла для супроводжуючих.

Завантаження-вивантаження інвалідних колясок здійснюється за допомогою підйомника від відомого виробника Dhollandia. Підйомник має вантажопідйомність 350 кг і в складеному вигляді займає мінімум місця.

Що ж стосується самого шкільного автобуса, то модель ATAMAN D093S4 побудована сучасному шасі японської марки ISUZU і оснащена економічним турбодизелем стандарту Євро 5.


Не пропустіть