Здати іспит зі знання Правил дорожнього руху тепер буде легше

Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ вперше опублікували всі питання нових тестів за правилами дорожнього руху, пише Обозреватель.

“Відтепер кожен бажаючий може безперешкодно підготуватися до здачі теоретичного іспиту з ПДР для отримання посвідчення водія в сервісних центрах МВС. На сайті Головного сервісного центру МВС оприлюднили нові питання тестів із варіантами відповідей, всі їх можна скачати за посиланням“, – йдеться в повідомленні на сайті МВС.

Крім того, на сайті працює безкоштовний онлайн-тест 24/7, за допомогою якого кожен водій може перевірити свої знання. Він повністю відповідає реальним умовам здачі теоретичного іспиту: триває 20 хвилин і налічує 20 питань, які система для кожного нового тесту генерує рандомно. Кількість спроб пройти тест є необмеженою.

“Новий сервіс викликав бум інтересу тисяч людей: за 2 місяці на сайті зареєструвалося 40 425 громадян. Загальна кількість спроб здати тест – 926 519, з них успішна кількість спроб – 251 668. Нові питання тестів за ПДР і вільний доступ до них – важливий перший крок у площині змін процесу складання іспиту для отримання посвідчення водія. Другим стане введення фото – і відеофіксації практичної частини здачі іспитів”, – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.


Не пропустіть