У МВС спростували масову видачу водійських прав полякам

Керівник Головного сервісного центру МВС спростував інформацію про отримання громадянами Польщі українських водійських прав.

Міністерство внутрішніх справ спростувало інформацію про масові поїздки поляків в Хмельницьку область, щоб отримати водійські права. Відповідну заяву зробив керівник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій.

За його словами, отримати дозвіл на тимчасове проживання в Україні складно. Крім того, Владислав Криклій навів статистику, згідно з якою в Хмельницькій області з початку 2017 року водійські права отримали всього 27 іноземців. Серед них – жодного поляка.

Разом з тим, керівник Головного сервісного центру МВС уточнив, що якщо подібна ситуація і мала місце де-небудь в Україні, то мова йде про шахрайство і за цим фактом необхідно звертатися в Національну поліцію.

Нагадаємо, раніше Роман Синіцин заявив, що молоді поляки нібито оформляють реєстрацію в Україні, щоб отримати водійські права, а потім змінюють їх на польське посвідчення. Обумовлено це тим, що права в Україні отримати легше.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть