КрАЗ продемонстрував нову унікальну техніку (Фото)

22 вересня на ПрАТ «АвтоКрАЗ» відбулися урочистості з приводу Дня машинобудівника. На підприємстві організували виставку техніки – понад 20 одиниць. Серед них і нові зразки автомобілів, створені у співпраці з іншими кременчуцькими машинобудівниками.

Це автомобіль-пилосос для прибирання доріг «Чистий шлях» – сам пилосос зробили на Крюківському вагонобудівному заводі, а встановили на шасі КрАЗ.

Є й нова розробка спільно з ПАТ «Кременчуцький завод дорожніх машин» – це автомобіль-піскорозкидач для утримання доріг в умовах зими.

Гендиректор “АвтоКрАЗ” Роман Черняк вважає, що автомобіль зможе конкурувати на вітчизняному ринку з зарубіжними аналогами.

– Я думаю, на наступний рік ми вийдемо на тендер з ДОРМАШ, і ми всіх ціною “задавимо”, – сказав гендиректор КрАЗа на прес-конференції.

Сьогодні нові зразки техніки, яку виробляють кременчуцькі машинобудівники, в тому числі і дорожня техніка, і військові машини виробництва «АвтоКрАЗ», представлені на виставці на площі Незалежності з 11.00 до 15.00 в рамках Дня машинобудівника і фестивалю “Солодкий Кременчук”.

Джерело telegraf.in.ua

Не пропустіть