Найпопулярніший міський кросовер в Європі запропонують і українцям (Фото)

Новий Nissan Qashqai, який найкраще є найпопулярнішим міським кросовером в Європі, вже в жовтні 2017 року можна буде придбати в Україні.

Nissan Qashqai – це найуспішніша модель за всю 83-річну історію компанії Nissan: з моменту запуску в 2007 році було продано більше 2 300 000 автомобілів. Ця модель виграла понад 80 нагород, в тому числі 19 титулів «Автомобіль року».

Новий Nissan Qashqai отримав значні поліпшення, які підкреслюють його преміальний статус. Оновлення торкнулися чотирьох областей – це сучасний новий дизайн екстер’єру, високоякісна обробка салону, поліпшені ходові характеристики, а також нові технології Nissan Intelligent Mobility, які забезпечують більш високий рівень комфорту і впевненості керування транспортним засобом.

Дані зміни засновані на розумінні споживчих настроїв і зворотного зв’язку з покупцями, які покликані зміцнити лідируючі позиції Nissan Qashqai в сегменті кросоверів.

Новий Nissan Qashqai створювався інженерами Nissan в науково-технічному центрі в Кренфілді, Великобританія. Нове покоління кросовера буде проводиться на сучасному заводі компанії Nissan в Сандерленді, Великобританія. Це підприємство є одним з найбільш високопродуктивних автомобільних заводів в Європі з найвищими стандартами якості.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть