Hondа презентує нову модель: опубліковано перше зображення

Компанія Honda анонсувала прем’єри, які будуть представлені на автосалоні в Токіо в жовтні цього року.

Найцікавішим стане Honda Sports EV. Компанія опублікувала лише тизер, хоча і по ньому можна сказати багато чого. Це буде купе з класичними пропорціями: довгим капотом, зміщеною назад двомісною кабіною і дуже короткою задньою частиною.

Незрозуміло як потрапляти в салон купе: на скетчі будь-які ознаки дверей відсутні. Не виключено, що у купе у вигляді єдиного елемента зроблено переднє скло, яке перетікає в бічні. Ось, відкидаєш його … Втім, таким чином залазити в Sport EV, м’яко кажучи, незручно, так що залишається дочекатися прем’єри, щоб з’ясувати, що придумали дизайнери.

Концепт побудований на одній платформі з Urban EV, її Honda спеціально розробляла для електромобілів. Технічних подробиць про концепт поки немає, в компанії лише обмовилися про те, що купе отримає повний спектр систем автономного водіння. В Японії зараз надають цьому велика увага: керівництво країни поставило перед усіма автовиробниками мати до 2020 року як мінімум одну автономну машину з електричною силовою установкою, щоб показати технологічну перевагу місцевих компаній на Олімпіаді-2020.


Не пропустіть