Вражаючий суперпозашляховик вперше показався «наживо»

У Мережі з’явилися знімки нової моделі молодого американського виробника Rezvani.

Новинкою Rezvani Motors стане рамний позашляховик, який отримав грізну назву Tank. Уже відомо, що автомобіль отримає інфрачервону систему нічного бачення, правда, вона буде доступна в якості опції.

Що у моделі буде імпозантний дизайн, можна було припустити по першим тізерам моделі, а останні фото повністю підтверджують цей факт. Зовнішність рамного позашляховика виконана у військовій стилістиці і доповнена великими колесами, взутими у позашляхову гуму. До речі, виробник пропонує броньований кузов за додаткову плату – в такому випадку Tank оснастять захищеним паливним баком і куленепробивним склом, здатними захистити пасажирів від пострілів з штурмової гвинтівки.

Під капотом Rezvani Tank буде встановлюватися «вісімка» об’ємом 6,4 літра потужністю близько 500 к.с. На даним момент це вся інформація про технічну начинку позашляховика, старт продажів якого запланований на кінець цього року. Компанія почала приймати замовлення на Танк ще влітку – для цього необхідно було внести депозит у розмірі 1 000 доларів.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть