Tesla провалила план по виробництву Tesla Model 3

Компанія Tesla Motors провалила план по виробництву доступного електрокара Tesla Model 3. Спочатку американці розраховували, що в третьому кварталі випустять 1 500 машин, але вироблено було всього 260 автомобілів. За словами представників Tesla Motors, в компанії немає проблем з поставками запчастин і логістикою.

Офіційний прес-реліз компанії Tesla Motors свідчить, що обсяги випуску електрокара Tesla Model 3 були нижчими за очікування через вузькі місця виробництва. Практично всі системи на підприємстві в Каліфорнії і на Gigafactory в Неваді здатні функціонувати з більш високими навантаженнями, але деякі з них вводились в експлуатацію довше, ніж планувалося.

У серпні в компанії Tesla Motors повідомили, що виробник зібрав понад 450 000 тисяч попередніх замовлень на електрокар Tesla Model 3. При цьому, за липень-вересень клієнти отримали тільки 220 автомобілів. У зв’язку з цим деякі замовники вирішили відмовитися від Tesla Model 3, і зараз намагаються повернути свої гроші, але виробник не поспішає повертати кошти клієнтам. Крім того, репутація Tesla Model 3 трохи похитнулася, так як нещодавно стало відомо, що американці завищували характеристики моделі в рекламі, щоб посилити інтерес споживача до неї.


Не пропустіть