У продажу з’явилися розкішні авто за смішні гроші (Фото)

На продаж виставлено Chevrolet Camaro ZL1 синього кольору. Автомобіль 2017 року випуску не експлуатувався і практично не відрізняється від нового. Якщо не брати до уваги невеликої подряпини, стан кузова автомобіля можна назвати ідеальним. Немає проблем і з салоном Camaro. Під капотом машини при цьому розміщений 6,2-літровий 650-сильний двигун, який поєднується з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. А пробіг машини і зовсім становить 0 кілометрів. Але найцікавіше – це ціна. Справа в тому, що за Chevrolet Camaro ZL1 просять всього лише 18 200 доларів. Це – не тільки істотно менше вартості аналогічного нового Camaro в США, а й взагалі дешевше багатьох моделей на ринку.

У чому ж тут причина? Насправді, низька ціна на цей автомобіль встановлена ​​не просто так. Вся справа в тому, що синій Chevrolet Camaro ZL1 став жертвою урагану Харві, що обрушився на південь США. Тобто фактично мова йде про автомобіль-потопельник, який вже не вийде експлуатувати за прямим призначенням. Наприклад, у машини повністю вийшла з ладу електроніка, ремонт якої не тільки скрутний, але ще і обійдеться у велику суму. Втім, самі власники цього Camaro і не приховують, що продають його на запчастини.

Відзначимо, що таких авто, як цей Camaro – тисячі. Частину продадуть на запчастини, деякі автомобілі стануть частиною тіньового ринку, ще деякі підуть під прес.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть