Українцям запропонували недорогий автомобіль з «автоматом»

Ринок бюджетних автомобілів в Україні поповнився ще однією, що дебютувала лише недавно моделлю, яка, тим не менш, вже встигла стати одним з бестселерів вітчизняного ринку. Примітно, що таким стала зовсім не продукція ЗАЗу або ВАЗа – мова йде про перелицьований «Узбек».

Результат виходу узбецького бренду Ravon на українській ринок виявився більш, ніж успішним. У перший місяць осені найбільш продаваним недорогим автомобілем в нашій країні став Ravon R2. Як відомо, саме під маркою Ravon в даний час випускаються машини Daewoo Matiz і Gentra. При цьому незважаючи на те, що українська історія Ravon налічує лише рік, бренд вже зараз входить до двадцятки провідних на вітчизняному ринку.

Що стосується Ravon R2, то це авто являє собою ніщо інше, як злегка видозмінений Chevrolet Spark. Збірка машини налагоджена на спільному підприємстві, організованому з концерном General Motors.

На українському ринку Ravon R2 оцінюється в суму від 189 тис.грн, що робить його одним з найдоступніших пропозицій серед наявних. Силова установка для компактного автомобіля пропонується безальтернативна: в рух R2 наводиться за допомогою 1,3-літрового двигуна, в парі з яким працює автоматична КПП. Перевагою такої машини є і хороша паливна економічність – середня витрата палива становить 6,7 л на 100 км пробігу.

Джерело http://autotheme.info

Не пропустіть