П’яним водіям підготували пастку

Згідно ініційованим змінам народними депутатами до правил дорожнього руху і їх порушників, на водіїв очікують запровадження пунктів тверезості на дорогах.

Повідомляє “Народна правда”.

Так, група народних обранців зареєструвала у Верховній Раді законопроект № 6679 «Про внесення змін до деяких законів щодо перевірки водіїв транспортних засобів на стан сп’яніння», яким пропонується змінити принципи стягнень за водіння у нетверезому стані й посилити контроль на дорогах.

“Один з інструментів, що забезпечить значний превентивний ефект, а також збільшить ймовірність виявлення і притягнення до відповідальності водіїв, які керують транспортним засобом в стані сп’яніння, — так звані пункти тверезості — місця перевірки на стан сп’яніння”, — йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.

За законопроектом, у зоні перевірки має бути відповідний знак. Рішення про майбутню перевірку, її місце, час тощо прийматиме керівник патрульної поліції.

Тим часом, у Києві столиці сталася дорожньо-транспортна пригода, учасник якого вирішив втекти.

ДТП трапилася на вулиці Васильківській. Постраждав пішохід, який, зазначимо, намагався перейти дорогу в недозволеному місці.

Його збив водій за кермом синього Ford Focus, який з місця аварії зник. Дані були передані для пошуку і, станом на, 22:15 машину зупинили, а водія затримали.

Що стосується потерпілого, то він знаходився в швидкій у критичному стані.


Не пропустіть