Слідом за китайцями українські дороги ремонтуватимуть поляки

Керівник Укравтодору Славомір Новак повідомив, що до ремонту і будівництва доріг в Україні залучаються кращі європейські компанії. За його словами, у вересні агентство автомобільних доріг України підписало контракти з польськими фірмами, повідомляє Твоя МАШИНА.

Відомо, що польські компанії перемогли в шести тендерах на загальну суму 68 млн євро. Таким чином, полякам довірили ремонтувати дороги у Волинській та Львівській областях.

Славомір Новак зазначив, що за результатами вдалося заощадити 10 млн євро і на ці кошти буде проведено ще один тендер, також у Львівській області. Очільник Укравтодору вважає, що для того щоб почати робити якісні дороги з великим терміном експлуатації, залучення європейських компаній просто необхідно.

Нагадаємо, що українські дороги також ремонтуватимуть шляховики з Франції, Іспанії та Німеччини. Раніше повідомлялось, що Укравтодор підписав контракт із компанією Xinjiang Communications Construction Group Co Ltd (Китайська Народна Республіка) про проведення капітального ремонту окремих ділянок двох українських трас.


Не пропустіть