Новий Renault Sandero 2019: перші зображення і подробиці

Sandero 2019 переїде на нову платформу і достатньо великими

Хетчбек Dacia/Renault Sandero наступного покоління з’явиться на ринку приблизно в середині 2019 року. Таку інформацію має німецьке видання Auto Bild.

Новий бюджетник Сандеро 2019 буде побудований на новій платформі: шасі В0 поступиться місцем глобальній архітектурі CMF-B, створеної не лише для моделей Dacia і Renault, але і Nissan. Ця ж база дістанеться седану Логан. В Dacia раніше повідомили, що румунське підприємство в Міовені переобладнають на випуск нової «бази» до 2020 року.

Імовірно, довжина новинки збільшиться до 4,1 м. На європейський ринок Sandero 2019 вийде з 1,0-літровим двигуном на 75 к.с. і 0,9-літровим турбомотором потужністю 95 сил. буде в гамі і дизель – 95-сильний 1.5.

Як і зараз, нова модель Рено буде пропонуватися в версії кросовер Sandero Stepway – на багатьох ринках ця модифікація продається краще, ніж стандартний хетчбек. Вона отримає збільшений кліренс і захисний просвіт, але при цьому залишиться передньопривідною машиною.

Що стосується дизайну Sandero, він повинен зазнати значних змін. На думку німецьких колег, автомобіль обзаведеться більш приземистим зовнішнім виглядом і вузькими фарами.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть