Новий BMW 1-Series проходить тести в серійному кузові

Німецькі розробники з BMW вивели на фінальні тести новий компактний хетчбек BMW 1-Series. Експерти відзначили, що новинка, яка проходить випробування на німецькому гоночному треку Нюрбургринг, виглядає цілком готовою до серійного виробництва.

На сторінках закордонного автомобільного видання AutoEvolution з’явилися свіжі фото з дорожніх тестів нового хетчбека BMW 1-Series. Що стосується зовнішності, то новий хетчбек отримав виразну передню частину кузова, яка відрізняється більш незграбною передньою оптикою і консервативною решіткою радіатора. В цілому дизайн BMW 1-Series став більш суворим, але при цьому не втратив стильних рис.

Новий BMW 1-Series базується на базі новітньої виробничої платформи UKL, яка також лягла в основу таких моделей як BMW 2-Series Tourer, а також новий BMW X1 і BMW 1 Series в кузові седан, доступний виключно на китайському ринку.

Що стосується моторної лінійки, то новий BMW 1-Series отримає рядні мотори з шістьма циліндрами, відмовившись від звичних турбированних двигунів з чотирма циліндрами. Що стосується “зарядженої” версії від підрозділу BMW M, то про таку варіацію поки немає офіційних даних. Публічна прем’єра моделі відбудеться вже найближчим часом.


Не пропустіть