КрАЗи обладнають для нового завдання

«АвтоКрАЗ» відправив партію сідельних тягачів КрАЗ-6443 колісної формули 6×6 ТОВ «Далгакіран компресор Україна».

Сідельний тягач КрАЗ-6443, призначений для буксирування транспортних і спеціальних причепів повною масою 48 тонн, має повну масу автопоїзда 59 тонн, вертикальне навантаження на сідельно-зчіпний пристрій – 17-тонн.

Відвантажені автомобілі оснащені рядним турбонаддувним 6-циліндровим двигуном Євро-5 потужністю 375 к.с., який зчленований з двохдіапазонною механічною 9-ступінчастою коробкою передач.

Згідно з угодою, виготовлені «КрАЗом» вантажівки пофарбовані в біло-блакитний колір, так як після монтажу на них замовником спеціального обладнання будуть відправлені кінцевому вантажоодержувачу для обслуговування українських атомних електростанцій.

Нагадаємо, що попередня поставка на адресу «Далгакіран компресор Україна» була в кінці травня поточного року. Тоді для монтажу спецобладнання в цю компанію пішли бортові всюдиходи КрАЗ-6322 і сідельний тягач цієї ж моделі. Після виконання своїх зобов’язань в повному обсязі, з «АвтоКрАЗом» даний контрагент підписав додатковий договір на виготовлення повнопривідних тягачів, що і було виконано.

Джерело kg.ua

Не пропустіть