На яких вживаних автомобілях їздять американці

За даними iSeeCars.com, в США в середньому старий автомобіль в віці 1-3 роки продається за 33 дня. Однак, є моделі, які продаються набагато швидше. Пропонуємо вам десятку кращих таких автомобілів.

Fiat

1. Fiat 500e
Є кілька причин, чому Fiat 500e швидше за всіх продається на ринку старих автомобілів в США. По-перше, це електрична модель. По-друге, вона коштує менше 10 000 доларів.

bmw-electric

2. BMW i3
BMW i3 вперше з’явився в продажу як модель 2014 року. Ця модель користується хорошим попитом навіть в старому вигляді. Цьому є кілька пояснень: якість, економічність і доступна ціна.

lexus-is

3. Lexus IS 200t
Lexus IS, звичайно, не найдешевший автомобіль, проте американці чомусь його активно купують. Причому навіть у старому вигляді. При цьому Lexus IS навіть не гібридний автомобіль і не електромобіль, які користуються в США вже великим попитом.

toyota-unveils-plug-in-hybrid

4. Toyota Prius Plug-In
Toyota Prius Plug-In є електричним гібридом. Така стара машина продається в США досить швидко. Правда, тут слід враховувати, що 70% нових Toyota Prius Plug-In реалізовується в штаті Каліфорнія. Природно, що старі такі машини теж найчастіше купують каліфорнійці.

hyundyais-veloster

5. Hyundai Veloster Turbo
Бувший Hyundai Veloster Turbo продається в США всього за 24,9 днів. Це високопродуктивне купе, виявляється, дуже популярне серед американців.

Leaf

6. Nissan Leaf
Для того, щоб продати старий Nissan Leaf в Сполучених Штатах, потрібно в середньому 25 днів. Дуже непогано, погодьтеся. Цьому сприяє економічність електричного Leaf і його доступна ціна (цей автомобіль можна купити приблизно за 11 700 доларів).

Scion

7. Scion FR-S
Спортивні купе завжди користувалися попитом серед американців, тому не дивно, що на продаж уживаного невеликого Scion FR-S потрібно в середньому 25,1 днів.

Mercedes-Benz-GLC

8. Mercedes-Benz GLC
Для того, щоб продати старий Mercedes-Benz GLC в США потрібно в середньому 25,7 днів. Ми не можемо зрозуміти, чому ця модель так швидко продається. Можливо, через те, що в Сполучених Штатах не дуже багато GLC.

Ford-Fusion

9. Ford Fusion Energi
Електричний Ford Fusion Energi навіть в старому вигляді продається добре з кількох причин. По-перше, у нього хороший пробіг на одній зарядці, він дуже економний. По-друге, у нього цілком прийнятна ціна для гібридного автомобіля.

Tesla-Model-S

10. Tesla Model S
На американському ринку старих автомобілів поки не дуже багато електричних Tesla Model S. Саме тому їх купують швидко, навіть по досить високій ціні. До того ж вони позиціонуються як люксові, що теж добре впливає на продажу.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть