Опубліковано рейтинг авто, які найкраще продаються

За перші 9 місяців 2017 року найбільше у світі купували Toyota Corolla, Також не втратили своєї популярності Volkswagen Golf і Ford F-серії.

Як пише ресурс Focus2Move, упродовж вищезазначеного періоду світовий ринок автомобілів продовжував рости приблизно на 4%, а сегментом, який найбільше зростав, були практичні спортивні авто (SUV).

До слова, 75% нових таких машин виробили в Китаї, а це своєю чергою становить 35% від усіх світових продажів.

Щоправда, попри це, найкраще продовжує продаватися Toyota Corolla – понад 930 тисяч одиниць.

Також до першої трійки потрапили Ford F-серії (майже 798 тисяч одиниць) і Volkswagen Golf (понад 664 тисячі одиниці). Зауважимо, що рік тому німці були другими.

Далі йдуть Honda Civic (понад 612 тисяч одиниць), що зробила величезний стрибок з 10 на 4 сходинку завдяки виходу на ринки Європи та Близького Сходу, Toyota Rav4 (понад 608 тисяч одиниць), Honda CR-V (близько 578 тисяч одиниць), Volkswagen Tiguan (понад 508 тисяч одиниць), Volkswagen Polo (майже 503 тисячі одиниць), Ford Focus (близько 498 тисяч одиниць) і Toyota Camry (понад 482 тисячі одиниць).

Додамо, що цього року жодна авітвка не перетнула позначки у мільйон проданих одиниць, хоча минулоріч таким досягненням відзначилась все та ж Toyota Corolla (1 мільйон 311 тисяч 413 проданих авто).

Джерело 24tv.ua

Не пропустіть