В Україні «засвітився» рідкісний Volkswagen Golf на єврономерах (Фото)

Зустріти на вулиці сьогодні Volkswagen Golf c таким кузовом універсал – велика удача, адже такі автомобілі виготовлялися свого часу виключно під замовлення спеціалізованими ательє.

Volkswagen Golf Variant третього покоління випускався з 1994 по 1998 рр і за весь час було виготовлено понад 222 тис. штук. Однак показаний універсал, який днями був сфотографований на вулицях Києва, є великою рідкістю.

Він має високий дах, причому не простий, а ще й засклений. Більш того, задні підйомні двері теж нестандартні – збільшеного по висоті розміру.

Саморобкою машину назвати не можна, адже зроблена вона досить добротно. Цей Volkswagen Golf Variant доопрацьований спеціалізованим кузовним ательє і призначений для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями на візках. Саме для зручності навантаження-вивантаження інвалідних колясок машині і підняли дах, а заодно і задні двері.

Ззаду на даху наклеєна відповідна табличка із зображенням інвалідного візка. Є і напис, яка просить залишати позаду машини вільне місце мінімум 3 метри – для зручності навантаження інвалідного візка.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть