В Україні виставили на продаж рідкісний колекційний автомобіль 1975 року (Фото)

В Україні виставили на продаж ГАЗ-13 «Чайка» 1975 року. Цей автомобіль цілком можна назвати рідкісним, адже за всю історію існування моделі було випущено з конвеєра лише трохи більше трьох тисяч таких унікальних автомобілів.

Варто відзначити, що продавець пропонує свій ГАЗ-13 «Чайка» 1975 року в розібраному вигляді. В оголошенні зазначається, що автомобіль вимагає великої кількості сил і засобів для відновлення, адже за фактом покупець отримає тільки кузов з колесами і мотор з трансмісією, більше у машини немає нічого, навіть коліс. Але при цьому, не дивлячись на всі ці мінуси, продавець хоче за цей автомобіль 16 600 доларів.

За словами продавця, матеріалу трохи, але він упевнений, що той, який є цілком можна використовувати для створення хот-роду.

До слова, ГАЗ-13 «Чайка» – радянський представницький легковий автомобіль великого класу, що випускався малою серією на Горьківському автомобільному заводі c 1959 по 1981 рік. Перший ходовий зразок зібраний в 1957 році; всього було виготовлено 3 189 автомобілів цієї моделі.


Не пропустіть