У Тайвані зробили ідеальний електромобіль для України

Молода тайванська компанія XING Mobility вирішила кинути виклик Tesla. Їх електричний суперкар Miss R здатний кинути виклик новій Tesla Roadster 2020 року, але при цьому може пересуватися і по бездоріжжю.

Компактний електромобіль Miss R досягає 4 м в довжину, 1,8 м завширшки і 1,3 м у висоту. Двомісне купе оснащено чотирма електромоторами загальною потужністю 1 МВт (1360 к.с.) І з обертовим моментом в 1720 Нм.

Розгін до сотні займає всього 1,8 с, до 200 км / год – 5,1 с, а чверть милі з місця долаються за 8,87 с. Максимальна швидкість, правда, трохи менше, ніж у Тесли – 271 км/год. Та й запас ходу не такий крутий: літій-іонна акумуляторна батарея на 52 кВтг дозволяє проїхати 250 км.

Електричний суперкар отримав адаптивні амортизатори, пневмопідвіску із змінним кліренсом і систему зміни налаштувань для бездоріжжя. В добавок, Miss R пропонують з двома комплектами шин – звичайними і позашляховими.

Загалом, вийшов ідеальний автомобіль для України. По-перше, він позашляховий. По-друге, він електричний. По-третє, він ще і виглядає круто. Одна біда: ціна електромобіля – мільйон доларів.

Джерело topgir.com.ua

Не пропустіть