Дизайнери розсекретили зовнішність нового кросовера Rolls-Royce Cullinan

Британський преміальний бренд Rolls-Royce продовжує розробку першого в своїй історії позашляховика, який отримає назву Rolls-Royce Cullinan. Незалежний дизайнер Ян Пейсерт спробував уявити, як буде виглядати новинка в серійному виконанні без всякого камуфляжу.

Варто відзначити, що фотошпигуни вже не раз помічали новий Rolls-Royce Cullinan на дорожніх тестах, але поки зовнішність моделі ховається під щільною камуфляжною плівкою. Раніше представники бренду повідомляли, що модель знаходиться на завершальній стадії розробки.

Незалежний дизайнер Ян Ппейсерт на основі свіжих шпигунських матеріалів спробував уявити, як буде виглядати новий Rolls-Royce Cullinan в серійному виконанні. Дизайнер упевнений, що новий позашляховик отримає незграбну форму передньої частини кузова і квадратні фари, що додасть моделі подібності з Rolls-Royce Phantom нового покоління, який був представлений в 2017 році. Кросовер також збереже масивну решітку радіатора і статуетку «Дух екстазу».

Очікується, що новий Rolls-Royce Cullinan буде виконаний на основі шасі Phantom, а під капотом розташується 6,75-літровий двигун потужністю в 600 кінських сил, оснащений системою подвійного турбонаддува. Раніше розробники обіцяли, що продуктивна силова установка буде працювати практично безшумно.


Не пропустіть