Водії визначили, яким повинен бути ідеальний автомобіль (Фото)

Британський сайт з продажу машин webuyanycar.com провів опитування серед 2 300 власників авто, які визначили, яким повинен бути ідеальний автомобіль.

Якщо спиратися на думку автовласників (втім, це тільки фантазії британців), виходить, що ідеальний автомобіль той, який побудований на базі Bentley, але з кузовом від Lamborghini. Примітно, що найбільше переваг було віддано дизайну кросовера Urus, офіційна прем’єра якого ще тільки відбудеться 4 грудня. Як найкращий колір британці визначили – синій.

Крім того ті, що брали участь в опитуванні автовласники вважають, що у ідеального автомобіля передня частина повинна бути як у Alfa Romeo Giulia в кузові седан, двері від Audi R8, спойлер від Lamborghini Gallardo, колісні диски від Honda Civic Type R, а оптика від BMW 6. базуватися вся ця краса повинна на платформі Bentley. Випуском ідеального автомобіля також повинен займатися британський автовиробник.

У числі інших речей, які автовласники хотіли б бачити в ідеальному автомобілі, учасники опитування найчастіше називали комплект ідентифікаторів і обігрів сидінь. Крім того, третина опитаних заявила, що такий автомобіль повинен вміти літати, стільки ж автовласників хочуть, щоб машина була придатна для бездоріжжя. При цьому один з двадцяти опитаних і зовсім бажає, щоб ідеальний автомобіль міг працювати під водою.


Не пропустіть