В Україні намагаються позбутися від рідкісного Мерседеса (Фото)

В Україні продається один з рідкісних суперкарів відомого бренду, а саме Mercedes-Benz SL73 AMG з кузовом R129, лімітована серія якого була випущена в 90-х роках. Різні джерела інформують про існування всього 42-х або 85-ти екземплярів цієї моделі.

Суперкар оснащений двигуном SL73 AMG з 7,3 робочими літрами, який вважається найбільш потужним з усіх атмосферників марки. Його 525 кінських сил дозволяють розігнати автомобіль до ста кілометрів на годину протягом 4,8 секунд. Це досить непогані показники для тих років. До речі, свого часу модель навіть запозичила свій мотор гіперкару Pagani Zonda R.

Автомобіль знаходиться в країні вже кілька років, хоча на сьогоднішній день все ще не розмитнений. Судячи з усього, його обслуговували в компанії «Автокапітал», яка розташована в Києві та офіційно представляє німецького автовиробника.

Запитувана вартість автомобіля, в зв’язку з його рідкістю, зовсім небагато відрізняється від початкової ціни. За новий суперкар в 90-і роки потрібно було заплатити близько 200000 доларів. Сьогодні за колекційний Мерседес доведеться віддати 199000 євро. Втім, власник згоден поторгуватися. Розглядається також варіант обміну з доплатою.


Не пропустіть