На тягач КрАЗ з напівпричепом завантажили головну ялинку країни (Відео)

Сідельний тягач КрАЗ-64431 з напівпричепом прибув на Прикарпаття, в Івано-Франківську область – за головною ялинкою країни, яка повинна бути доставлена ​​до Києва.

«АвтоКрАЗ» для жителів і гостей столиці України зробив подарунок до Нового року, забезпечивши весь комплекс робіт з доставки головної ялинки країни за кошти підприємства. 90-річна зелена красуня заввишки 30 метрів буде доставлена ​​на Софійську площу до початку наступного тижня. Її транспортування здійснить автопоїзд у складі тягача КрАЗ-64431 (6х4) і 30-тонного напівпричепа.

Всі тягачі КрАЗ, як з повним приводом, так і без нього, мають високі тягові можливості. КрАЗ-64431 – серійна модель, призначена для буксирування напівпричепів по дорогам загальної мережі. Представник цієї моделі, що відправився за ялинкою в Прикарпаття – «робоча конячка» транспортного цеху підприємства, яка довгий час використовується в заводському автопарку для виконання різних робіт з доставки вантажу.

Виконання даного тягача – класичне: передня і задня підвіски – залежні, на двох поздовжніх напівеліптичних ресорах: передня з двома гідравлічними амортизаторами, задня – балансирного типу. Рульовий механізм – механічний, з гідравлічним підсилювачем, гальмівна система – пневматичного типу з гальмівними механізмами барабанного типу і внутрішніми колодками. Кабіна має спальне місце, що дозволяє водієві при тривалій роботі повноцінно відпочити.

Тягачі КрАЗ використовуються не тільки за прямим призначенням – для перевезення різних неподільних і великогабаритних вантажів, буксирування причепів і напівпричепів. Зокрема, в африканських країнах їх використовують як лісовозну техніку для вивезення гігантських колод через непрохідні джунглі. Відправлений в Івано-Франківську область тягач – не має повного приводу, однак це не завадило йому впоратися з поставленим почесним завданням в умовах непрохідній місцевості лісництва.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть