Укрaїнськi вiйськoвi oтримaли сaнiтaрнi aвтoмoбiлi з СШA (Фото)

У День Збройних Сил України військові отримали чотири десятки санітарних автомобілів на базі позашляховика Hummer, добре відомого в армії США.

На Яворівському військовому полігоні, що в 30 км від Львова, 6 грудня відбулася знаменна подія. До Дня Збройних Сил України наші захисники отримали цінний подарунок – санітарні автомобілі Hummer.

Партія налічує 40 машин. Всі вони прийшли з США в якості допомоги. Уже через кілька днів автомобілі відправляться в зону АТО, на схід країни.

На церемонії передачі сертифікатів присутній Президент України Петро Порошенко і віце-президент компанії-виробника AM General- Лоуренс Платт.

Санітарні автомобілі Hummer мають досить місткий кузов. Тут можуть розміститися до 4 поранених бійців на носилках або до шести поранених в положенні сидячи. Усередині найнеобхідніше медичне обладнання, включаючи апарат для подачі кисню.

Усередині найнеобхідніше медичне обладнання, включаючи апарат для подачі кисню. Нагадаємо, що перші п’ять санітарних Hummer були вручені українським військовим ще в серпні 2016 року – і вони також пішли служити в зону АТО.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть