У ДФМ назвали вражаючу цифру ввезених авто на іноземних номерах

За даними Державної Фіскальної Служби України, станом на 22 листопада поточного року на митну територію нашої держави було ввезено більше 1,751 млн. транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Загальна кількість транспортних засобів з іноземною реєстрацією, які потрапили на митну територію України в режимі “тимчасового ввезення” та “транзиту”, наближається до двох мільйонів, передає 24 канал.

Левова частка автомобілів – 1,313 млн – була ввезена в режимі тимчасового ввезення нерезидентами. Резиденти України ввезли понад 105,4 тис. авто в режимі тимчасового ввезення. У режимі транзиту в Україну було ввезено 332,9 тис. транспортних засобів, з них понад 300 тис. – ввезено резидентами.

За даними Державної Фіскальної Служби станом на 22 листопада на території України фактично перебуває близько 294,6 тис. транспортних засобів з іноземною реєстрацією. З цієї кількості – 150 тис. автомобілів з порушенням строків перебування в Україні, повідомляють Українські Новини.

З усіх присутніх в Україні авто – 221,5 тис. – ввезено в режимі тимчасового ввезення. З них більше 82,4 тис. перебувають на території України з порушенням термінів. З 73 тис. транспортних засобів, ввезених в режимі транзиту, майже 67,2 тис. авто – з порушенням строків перебування.


Не пропустіть