Названо найпопулярнішу малолітражку Європи

За підсумками продажів трьох кварталів 2017 року бестселером в європейському сегменті суперміні став Fiat 500. Легендарний “чинквеченто”, ненабагато, але все-таки обігнав на ринку Старого Світу Fiat Panda.

Свій вибір на Fiat 500 зупинили без малого 154 тис покупців, повідомляють Автомобільні новини. Fiat Panda розійшлася тиражем у 146 тисяч одиниць.

Рік тому обидві моделі йшли “ніздря в ніздрю”, але у 500-го версій і модифікацій все ж більше, ніж у Панди. Це означає, що потенційне коло покупців у “чинквеченто” ширше.

Наприклад, на верхньому фото представлена ​​остання варіація на тему Fiat 500 – універсал Fiat 500L Wagon.

Варто також додати, що своїм лідерством в європейському А-класі фіатовскі малолітражки зобов’язані італійцям. На Апеннінському півострові Fiat – бренд № 1 без особливих шансів для конкурентів.

Що стосується складу першої десятки найпопулярніших миникаров в Європі, то крім 500-го і Панди в неї увійшли Volkswagen up!, Hyundai i10, Toyota Aygo, Renault Twingo, Kia Picanto, Smart Fortwo, соплатформенние Peugeot 108 і Citroën C1.

В Європі також непогано продаються нові моделі – Suzuki Ignis і Opel Karl. Найбільший приріст реалізації – у Kia Picanto останнього третього покоління (+15%).


Не пропустіть