Tesla «оголосила війну» таксистам

З 22 грудня компанія Tesla заборонить користуватися станціями швидкої підзарядки Supercharger електрокарам, яким були куплені після 15 грудня цього року і використовуються для служб таксі і доставки, а також урядовими організаціями.

Про це повідомляє Forbes.

За словами представників «Тесли», на даний момент мережа Supercharger не справляється з постійно зростаючою кількістю машин – через таксі і інші комерційні автомобілі комплексів швидкої підзарядки може не вистачити приватним клієнтам.

У компанії уточнили, що в разі порушення заборони доступ автомобілі до всіх станцій Supercharger може бути заблокований. Як саме це станеться, не уточнюється.

У «Теслі» заявляють, що мають намір «активно працювати з комерційними клієнтами, щоб якомога швидше знайти рішення, яке стосується способів підзарядки їх машин, яке б усіх влаштувало». На даний момент в світі працює 1043 станції Supercharger на 7496 зарядочних точок.

Раніше клієнтам фірми користуватися «суперчарджер» можна було безкоштовно. Однак з січня 2017 року власникам машин доведеться платити або за хвилину використання Supercharger, або за кіловат-годину (варіюється в залежності від місцезнаходження станції). Також позбавлені безкоштовного доступу покупці Model 3.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть