Рейтинг найдорожчих автомобілів в Україні (Фото)

Політики, бізнесмети та їхні діти часто вкладають гроші в елітні автомобілі. Стало відомо, які екзотичні для більшості людей моделі авто можна побачити на вулицях України. Про це повідомляє «Преса України».

Видання Autodriving  представило рейтинг з топ-7 дорогих автомобілів, на які заробили українці у 2017 році. Так, на сьомому місці Ferrari 488GTB Spider. Спорткар був помічений у Києві з номерами Чернівецької області. Вартість такого транспортного засобу стартує з 205 тисяч євро.

 

 

На шостому місці Aston Martin DB11, який любителі розкішних авто можуть придбати за 240 тисяч доларів.

 

 

На п’ятому місці розмістився Bentley Bentayga. За словами експертів, таких моделей в Україні понад десять. Вартість авто – мінімум 250 тисяч доларів.

 

 

McLaren 650S Spider називають рідкістю для України, однак вони все підкорюють українські дороги. Вартість автомобіля сягає від 300 тисяч доларів.

 

Недешевий Range Rover Lumma CLR R теж є улюбленцем серед багатіїв України. Коштує такий екземпляр понад 320 тисяч доларів.

 

 

Mansory Ferrari F12 Stallone з незвичним малюнком обійшовся власникові у щонайменше 630 тисяч доларів.

 

 

На першому місці знаходиться Rolls-Royce Wraith за 400 тисяч доларів. Таких автомобілів в Україні чимало. Раніше непристойно дорогим автомобілем прославився священник Києво-Печерської Лаври.

 

Джерело intvua

Не пропустіть