Як Порошенко російськими автомобілями торгує

Українці вже звикли, що влада їх постійно обдурює, але іноді брехня така, що чи не знаходиться підходящого слова, щоб охарактеризувати ступінь її нахабства. Патріотичні заклики української влади підтримувати вітчизняного виробника і повністю відмовитися від покупки російських товарів звучить смішно, адже президент України веде великомасштабний бізнес з окупантом. Таким чином Петро Олексійович наповнює державну скарбницю головного ворога України, передає news-facts.com.

Бізнес Порошенко не обмежується лише виробництвом шоколаду, Петро Олексійович також має свою частку в корпорації «Богдан», а його діловим партнером є Олег Свинарчук-Гладковський, який за сумісництвом обіймає посаду Першого заступника Секретаря РНБО України, і досить успішно веде автомобільний бізнес в Росії. Будучи членом РНБО, Олег Свинарчук-Гладковський має також бізнес в анексованому Криму.

Навіть Путін в минулому році під час однієї з прес-конференцій підтвердив, що «шоколадна фабрика» Рошен в Липецьку дуже успішне підприємство, а Петра Олексійовича назвав важливим інвестором для Росії.

Володимир Путін в 2010 році особисто відкривав в Росії завод Хюндай і зазначив, що дане підприємство є одним з ключових в РФ. А тепер автомобілі, випущені на даному підприємстві, українці купують в автосалонах компанії «ХЮНДАЙ МОТОР УКРАЇНА». Машини позиціонуються, як випущені в Чехії, хоча насправді зібрані в Росії.

Як же таке можливо? Дуже просто, адже Петро Порошенко і його партнер Олег Свинарчук-Гладковський є ініціаторами цієї схеми, яка прокручується через корпорацію «Богдан», вірніше, через її структурний підрозділ «Богдан Авто Холдинг», яке в свою чергу володіє компанією «ХЮНДАЙ МОТОР УКРАЇНА». Ось так російські автомобілі Хюндай і потрапляють на ринок України.

Звичайно, «Богдан Авто Холдинг» ретельно приховує цей факт, адже багато українців відмовляться купувати автомобілі, якщо дізнаються, в якій країні вони випущені. Тому покупцям і вішають локшину на вуха, запевняючи, що вони купують справжній європейський автомобіль, випущений в Чехії.


Не пропустіть