Kia вперше показала свій новий седан (Фото)

Компанія Kia опублікувала кілька тизерів оновленого седана Kia Forte. Його офіційна прем’єра відбудеться 15 січня на автосалоні в Детройті.

Тизери рідко дають хороше уявлення про той чи інший новий автомобіль. Однак, цього разу сталося мало не диво – тизери оновленого Forte досить добре показують цю новинку. Звичайно, в тизері дещо перебільшено, дечого немає, але в цілому автомобіль виглядає майже серійно.

Оновлений Kia Forte являє собою сучасний спортивний седан. Деякі його елементи дизайну нагадують нам спортивний седан Kia Stinger. Так південнокорейці і не приховують, що при створенні нового Forte вони «черпали натхнення» з Stinger. Але Forte також взяв деякі елементи дизайну і від інших моделей. Наприклад, його задні ліхтарі дуже схожі на ті, які ми бачили у Sportage.

Оновлений Forte має нову решітку радіатора, рестайлінгові фари, новий бампер. Взагалі, передня частина практично вся перероблена.

Салон теж піддався досить помітним змінам. Він став більш просторим і комфортним. З’явилися нові технології, але про них обіцяють розповісти пізніше.

Kia планує показати оновлений Forte 15 січня на автосалоні в Детройті. Його продажі почнуться, мабуть, навесні.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть