Японці випустили авто майбутнього (Відео)

Багато хто любить фантастичні фільми, де машини-трансформери рятують світ, багато грали такими машинками в дитинстві. Неодноразово з’являлися концепт-кари, які могли змінювати свою конфігурацію.

А японці побудували такий автомобіль практично готовий до серійного випуску. Японія давно заслужила статус «країни майбутнього» і продовжує підтримувати це звання новинками, які для нас залишаються фантастикою, інформує news.eizvestia.com.

Нещодавно молода токійська компанія Four Link Systems представила свій складний електромобіль, який назвали Earth-1. Її творці надихалися роботами, які можуть змінювати форму з популярного аніме Mobile Suit Gundam. Не просто надихалися, а навіть залучили відомого мультиплікатора Куньо Окавара в якості дизайнера для свого дітища.

Так як автоіндустрія раніше не знала подібної техніки, складні механізми довелося розробляти з чистого аркуша. Незважаючи на чималу заявлену ціну в $ 70 тис., компанія зібрала чимало замовлень на дивину як з Японії, так і з інших країн.

За словами Four Link, інтерес до машини проявляє один великий аеропорт. Незабаром очікується отримання дозволу на використання такого транспортного засобу на дорогах загального користування. Це відкриє автомобілю шлях на великий ринок.


Не пропустіть