Засліпили дальнім світлом – терміново їдьте: на дорогах процвітає новий спосіб розводів

У Мережі повідомляють про багатьох випадках і схемах автомобільних розводів. Ще один такий «сплив» у соцмережах.
Суть в тому, що перед автомобілем передбачуваної жертви паркується авто зловмисників. І вони різко включають дальнє світло фар. Поки жертва мружитися і подає сигнали водієві автомобіля, які її сліпить, до неї в машину вриваються грабіжники/викрадачі.

Про такий випадок розповіла подруга дівчини-водія, якій, щоправда, вдалося вчасно зорієнтуватися і втекти.

«Двоє чоловіків намагалися відкрити її машину з обох сторін, водійських і пасажирських. Коли вона від’їжджала, вони все ще намагалися залізти всередину. Обидва були в балахонах з капюшонами, що приховують їх особи. На щастя, у неї були замкнені двері. Я просто хочу, щоб люди знали про це. Хто знає, що було б, якби у неї не були замкнені дверцята?»

Жертва не стала звертатися в поліцію, але місцеве відділення поліції дізналося про цей інцидент з соцмереж і почали розслідування.

На офіційній сторінці в Фейсбуці поліцейські підтвердили, що зв’язалися як з жертвою, так і з її подругою, і встановили, що мова не йде про розіграш. На скільки нам відомо, цей випадок стався в США. Однак, як показує практика, наші злочинці швидко переймають досвід іноземних «колег».

Джерело autonews.ua

Не пропустіть