Mercedes-Benz подарує новий Mercedes-AMG C 43 Coupe 2018 найбільш витривалому

Компанія Mercedes-Benz проведе конкурс на витривалість Last Fan Standing, головним призом в якому виявиться купе Mercedes-AMG C 43 Coupe 2018 року. Відеоролик з відповідною інформацією був опублікований на офіційному YouTube-каналі німецької марки.

Конкурс від Mercedes-Benz стартує в неділю, 4 лютого, з 18:30, взяти участь в ньому можуть громадяни США старшІ 18 років. Цікаво, що учасники можуть перебувати де завгодно, оскільки потенційним переможцям потрібно якомога довше протримати палець на зображенні автомобіля, відкритому на екрані смартфона.

Однак виграти Mercedes-AMG C 43 Coupe 2018 року вартістю 63140 доларів виявиться не так просто, як може здатися на перший погляд. Розкішний спорткар буде переміщатися по екрану, причому в міру тривалості гри складність буде зростати.

Реєструвати учасників почнуть 4 лютого о 12:01, а закінчать – о 18:25. Гра триватиме до тих пір, поки не залишиться один учасник. У разі якщо конкурс затягнеться, переможець буде обраний випадковим чином.

Відзначається, що бажаючим стати власником Mercedes-AMG C 43 Coupe 2018 року доведеться утримувати палець на зображенні не менше 20 хвилин, при цьому протягом гри учасник повинен стежити, щоб його смартфон був постійно підключений до інтернету.


Не пропустіть