Стало відомо які автомобілі купують українські чиновники (Відео)

У 2017 році чиновники купили собі майже тисячу новеньких службових автомобілів. Зокрема, право їздити на нових службових автомобілях отримали Нафтогаз, Кабмін, КМДА і ще кілька держустанов. Про це йдеться в сюжеті програми «Гроші».

Таке оновлення автопарку обійшлося державі в більш ніж півмільярда гривень. Зокрема, чорний автомобіль Toyota Land Croiser отримав Укрспецекспорт, а також три Toyota Camry і вісім Toyota Corolla. Такі придбання обійшлися майже в 6 500 000 грн. У компанії ж відзначають, що елітний позашляховик призначений для іноземних партнерів. В автопарку КМДА є нова Toyota Camry і чотирнадцять Toyota Corolla, які обійшлося столиці в понад 7 млн ​​грн. Однак в мерії все ж зазначають, що оновити потрібно ще чимало автомобілів, так як ремонт старих авто обходиться дорого.

У Держспецзв’язку також не надто люблять вітчизняний автопром. Секретне відомство отримало 8 автомобілів класу «люкс». Зокрема, журналістам розповіли про дві машини BMW, одному Lexus, двох Toyota Camry і MITSUBISHI Pajero. Зокрема, на Lexus їздить голова Держспецзв’язку. Крім того, для супроводу перших осіб держави в люксових комплектаціях вже закуплено два автомобіля Toyota Land Crouser.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть