В США на стоянці хтось забув колекцію суперкарів (Фото)

Користувач philsebbens форуму Reddit опублікував знімки унікальної колекції спорткарів, яка містить і класичні американські моделі, і екзотичні італійські. Хтось забув унікальну колекцію на звичайній багаторівневій стоянці в штаті Теннессі.

Користувач philsebbens в обідню перерву відвідав стоянку і зробив знімки унікальних авто. Ймовірно, машини стоять без власника тут вже досить довго. Однак один з користувачів форуму Reddit впевнений, що колекція належить Hines Race Team. Оскільки деякі авто зі стоянки збігаються з тими, що були представлені в рамках тюнінг-шоу SEMA.

Модель Dodge Neon SRT4 зі збільшеним кузовом стала таким екземпляром, як і Chevrolet Corvette C2 Stingray сріблястого кольору. Примітно, ніхто не охороняє цю колекцію спорткарів. При вході на звичайну стоянку висить табличка «Ведеться відеоспостереження», однак її не можна назвати достатнім захистом від відвідувачів.

Випадкові відвідувачі вільно заходять і залишають малюнки на шарах пилу, яка зібралася на кузові автомобілів. Адже ті не накрили чохлами. У колекції варто відзначити дійсно унікальні моделі, такі як Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce, Ferrari 599 GTO і Jaguar F-Type Project 7.


Не пропустіть