Складено рейтинг найбільш ненадійних кросоверів в 2018 році

Фахівці німецьких автомобільних видань провели дослідження і з’ясували, кому свіжий кросовер віком в два-три роки в 2018 році можна вважати найбільш ненадійними. Відзначається, що матеріал складався за участю автомеханіків, які проводять техогляд в Німеччині, і відрізняються скрупульозністю і увагою до дрібниць.

На першому місці рейтингу розташувався «японський Гелендваген» – компактний позашляховик Suzuki Jimny. Німецькі експерти відзначили, що понад 7,6% власників таких моделей звертаються в сервіс вже через два-три роки використання машини. Далі в рейтингу ненадійних кросоверів несподівано розташувалися баварські BMW X5 і BMW X6, які в перші роки ламаються у 6,9% клієнтів.

Далі в рейтингу найбільш ненадійних автомобілів сегменту SUV розташувався японський кросовер Suzuki Grand Vitara, який «запрошує» своїх власників в сервісний центр через три роки в 6,8% випадків. Далі йде ще один «японець» – Nissan Juke. Спірна в плані дизайну модель отримала показник в 6,0%. Що стосується «кращого з гірших», то такою моделлю став Nissan Qashqai, який в перші роки використання ламається в 5,7% випадків.

Справедливості заради варто відзначити, що техогляд в Німеччині істотно відрізняється від аналогічної процедури в інших країн. Німецькі експерти відправляють машини на сервіс при найменшому недоліку.


Не пропустіть