Новий Toyota Auris: дата прем’єри і перше зображення

Японська компанія Toyota Motor Corporation офіційно анонсувала світову прем’єру компактної моделі Toyota Auris нового покоління. Автомобіль буде показаний широкій громадськості в рамках майбутнього автосалону в Женеві-2018.

З цього приводу японський виробник опублікував перше інтригуюче зображення нового хетчбека Toyota Auris 2019 модельного року. Варто нагадати, що цей автомобіль спочатку був побудований на платформі моделі Toyota Corolla. В даний час машина пропонується під назвами Auris/Corolla/Corolla iM (в залежності від ринку).

Судячи з офіційної зображенню, компактний міський автомобіль отримав більш стильний і сучасний дизайн екстер’єру, в відповідності з останніми тенденціями японської марки.

Крім усього іншого, видно, що Toyota Auris нового покоління буде доступний в комбінованому забарвленні кузова. Таким чином, потенційні покупці зможуть максимально персоналізувати свій транспортний засіб. У прес-релізі японського автогіганта сказано, що новий Toyota Auris «посилить акцент на розробці автомобілів з більш динамічним зовнішнім дизайном».


Не пропустіть